ویزا شینگن

ویزا شینگن

اطلاعات لازم جهت اخذ ویزا شینگن و شرایط آن

تمامی اطلاعات در سایت www.reservevisa.com و http://schengenvisa.us برای شما وجود دارد و می توانید ابتدا با مدارک لازم برای اخذ ویزا شینگن آشنا شوید و شرایط اخذ ویزا و تجربیات ما را بدانید

مدارک لازم جهت اخذ ویزا شینگن (اروپا):

پاسپورت قدیمی ( در صورت وجود )
اصل گذزنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن
دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن
پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی
سند ملکی بنام شخص متقاضی
لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین. گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.
کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد)



شرایط اخذ ویزا اروپا :

تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.

ویزا شینگن ۱ ماه اعتبار دارد و ۱۵ روز می توانید در محدوده شینگن اقامت کنید.

اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزا شنگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود.

ویزا از طریق کشور . ایتالیا ، آلمان . هلند . اتریش . فرانسه . و ......... اقدام میشود


زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، ما توصیه های لازم را برای جلسه مصاحبه و انگشت نگاری در اختیار شما قرار می دهیم. برخورد مسافرین در سفارت به روند اخذ ویزا بسیار کمک خواهد کرد.

در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.

اخذ ویزا حتما در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام می شود.


دقت بفرمایید که این مرکز نسبت به اخذ ویزای تک (ویزا بدون پرواز و رزرو هتل) ، اخذ ویزای شینگن بدون مدارک ، به هیچ عنوان اقدام نخواهد کرد. لطفا قبل از تماس تلفنی این موارد را مد نظر قرار دهید.

شماره تماس: 09124045827

شماره فکس : 89314404

ایمیل :

[email protected]

[email protected]
شهر : تهران
تلفن :
قیمت :
ایمیل : بدون ایمیل
اخذ ويزاي مسافرتي چين
اخذ ويزاي چين در کمترين زمان ويزاي مسافرتي چين آژانس هم هوايي تحت نظارت سازمان گردشگري و ميراث فرهنگي کار شناسان مجرب، حرفه‌اي و متخصــص هم هوايي از ميان بهترين‌هاي اين صنعت برگزيده شده و با حمايت واحد‌هاي
ویزای بلند مدت شینگن
ارائه خدمات مشاوره ای در جهت اخذ انواع ویزاهای اقامتی دائم-کوتاه مدت و بلند مدت ، توریستی ، دانشجویی ، مهاجرتی ، اتحادیه اروپا اخذ اقامت اروپا از طریق مدارک شغلی و مالی در ایران بدون نیاز به ( سرمایه گذاری و یا راه اندازی
کربلا نجف عتبات عالیات هوایی هر هفته نقد و اقساط
کربلا نجف عتبات عالیات ویژه ماه رمضان شبهای قدر السلام علیک یا اباعبد الله الحسین السلام علیک یا ابالفضل العباس تاریخ حرکت ویژه شبهای قد ر: کربلا نجف عتبات عالیات هوایی هر هفته نقد و اقساط هتلهای کربلا : درجه 1 : فخر
ویزای اتریش
اخذ ویزای اتریش مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت + سند مالکیت + گواهی اشتغال به کار ( جواز کسب.اساسنامه شرکت و روزنامه رسمی.لیست بیمه.فیش حقوقی)+اصل شناسنامه+ گواهی تمکن مالی (بالانس گردش حساب) و پرینت حساب بانکی 3 ماهه گذشته +
وقت سفارت آمریکا در ترکمنستان
وقت سفارت آمریکا در ترکمنستان آلاله آسمان آبی مجری تخصصی اخذ ویزا بدون واسطه وقت سفارت آمریکا در ترکمنستان توریستی    دانشجویی     
تکمیل فرم و تعیین وقت سفارت
امریکا تکمیل فرم ds 160 برای دریافت ویزا توریستی امریکا مورد بسیار با اهمیتی است متقاضیان ایرانی معمولاً پس از تکمیل فرم از نزدیکترین سفارتخانه و یا کنسولگری ایالات متحده ، وقت قبلی گرفته و هزینه درخواست ویزا را پرداخت می
پاسپورت افغانی
به صورت کاملا قانونی از اداره گذر نامه کشور افغانستان برای راحتی در مهاجرت به اروپا و آمریکا و کشورهای منطقه فقط 25/000/000 تومان کمتر از یک ماه
: اخذ ویزای شینگن/اروپا ارزان و مطمئن در اسرع وقت
شرکت خدمات مسافرت هوایی، جهانگردی و زیارتی اوج درنا: ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا اخذ ویزای فرانسه، لهستان، یونان در اسرع وقت (1.5 میلیون تومان) اخذ ویزای  شینگن توریستی تجاری کاری و ... ویزای شینگن در